Advies nodig?

023-7433395
Ma. t/m Za. -- 09.00 - 17.30uur

Staal Aanvragen

Veilig betalen


De Online Vloerenstudio

Parket of laminaat online aanschaffen

Bij de Online Vloerenstudio kunt u vloeren van parket of laminaat online bestellen. Als dealer van gerenommeerde merken als Meister, Quickstep, Saffier, Parador en Eurohome bieden wij snelle levering, goed advies, prima garantie en een uitstekende service tegen internetprijzen.

Wij zijn een betrouwbaar adres waar u parket en laminaat vloeren online kunt bestellen. De Online Vloerenstudio heeft een zeer ruim assortiment vloeren met meer dan 500 verschillende dessins en aanverwante artikelen zoals plinten, ondervloeren en accessoires. Ook kunnen wij het laminaat leggen verzorgen.

De Online Vloerenstudio heeft géén kostbare winkelinrichting en dure locaties en kan hierdoor heel goedkoop laminaat en andere producten aanbieden! Toch ergens anders een betere aanbieding gekregen? Laat ons dan uw offerte vergelijken. De Online Vloerenstudio garandeert u de laagste totaalprijs bij uw bestelling.

Het assortiment van de Online Vloerenstudio wordt voortdurend uitgebreid. Dit gebeurt natuurlijk op basis van uw interieur- en woonwensen. Als de Online Vloerenstudio de gewenste parket of laminaat vloer niet online heeft staan, neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan of de door u gewenste vloer geleverd kan worden.

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Voor algemene informatie of hulp bij het bestellen kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht bij onze klantenservice en de FAQ

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:30 – 17:30 uur op het nummer: 023-7433395