Advies nodig?

023-7433395
Ma. t/m Za. -- 09.00 - 17.30uur

Staal Aanvragen

Veilig betalen


De Online Vloerenstudio komt bij u thuis!

 

Niet alleen om uw bestelde vloer gratis te bezorgen, maar ook om u in de oriënterende fase te helpen met het maken van een keuze. De Online Vloerenstudio komt op afspraak bij u thuis met de stalen van de gewenste vloer(en) om deze te kunnen demonstreren.

Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond maar ook uw persoonlijke voorkeur helpt de Online Vloerenstudio met het nemen van de juiste beslissing.

 Door jarenlange ervaring in de meubel en vloerenbranche kunnen wij u een passend kleur en interieuradvies geven bij het maken van een keuze. Ook helpen wij u met het opmeten van de oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar de nieuwe vloer moet komen te liggen.

Als alle puntjes op de ' i ' gezet zijn, kan de Online Vloerenstudio u een passend aanbod doen d.m.v. een duidelijk gespecificeerde offerte.

Uiteraard is dit een gratis* en vrijblijvende service van de Online Vloerenstudio zodat u de juiste beslissing kunt nemen bij het aanschaffen van een nieuwe vloer. Bel nu direct voor een afspraak op: 023-7433395 of stuur een ons een e-mail op: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

* let op! Deze gratis service (vanaf 30m²) geldt alleen voor de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.