Nieuwe vloer na waterschade

  • Klant: mevrouw R. Kos
  • Plaats: Castricum
  • Type laminaat: Eurohome laminaat
  • Oppervlakte: 32m²

Online Vloerenstudio verving vorige maand voor mevrouw R. Kos uit Castricum een deel van de laminaatvloer dat door waterschade was getroffen. Schade is vervelend en wil je als klant snel opgelost hebben. Online Vloerenstudio bezorgde daarom woensdagmiddag 25 januari 2017 de nieuwe vloer met toebehoren. Op zaterdag 28 januari 2017 hebben de vloerenleggers (Soeredj en Sagaar) de nieuwe vloer geplaatst.

Alles uit handen genomen

Ons team heeft alles voor mevrouw Kos uit handen genomen. Zo hebben we eerst de meubels verplaatst en de oude ondervloer en laminaatvloer er uit gehaald. Ook de oude plinten hebben we verwijderd en vervangen door nieuwe muurplinten. Na het leggen van de nieuwe vloer, hebben Soeredj en Sagaar alle meubels weer terug op hun plaats gezet. Ook hebben we ervoor zorggedragen dat de oude vloer compleet afgevoerd is. Een echt ‘turnkey’ project.

Blij met complete service

Mevrouw Kos was al bekend met de Online Vloerenstudio, omdat zij in 2014 door de Online Vloerenstudio een ondervloer, laminaatvloer (58m²) met plakplinten had laten leggen. Wij zijn blij dat ze wederom in ons het vertrouwen stelde om haar van dienst te mogen zijn met ons All-in Laminaat concept na deze vervelende waterschade.

Mevrouw R. Kos uit Castricum:

“Nadat mijn man vorig jaar kwam te overlijden, stond ik nu alleen voor deze uitdaging. Daarom ben ik heel blij met de complete service van de Online Vloerenstudio en het vakwerk van de vloerenlegger.”

 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395