All-in concept van Online Vloerenstudio best duurzaam

Duurzaam zonnepanelen

Foto: Unsplash/Chelsea

Toen Online Vloerenstudio bijna 15 jaar terug startte met de online verkoop van vloeren, was duurzaamheid misschien nog niet zo’n hot topic als vandaag de dag. Achteraf gezien is het all-in concept vanaf het begin heel duurzaam ingestoken: geen onnodig pand dat verwarmd en verlicht moet worden of producten en voorraden die getransporteerd moeten worden. Het online concept gaat erom de vloeren rechtstreeks vanaf de producent aan huis bij klanten te leveren en deze te laten leggen door vloerenleggers die uit dezelfde regio als de klant komen. 

Lees verder

Upgrade het interieur met een nieuwe vloer

Vakantiegeld binnen? Wij hebben wel een tip hoor: een mooie nieuwe vloer! Velen gingen je voor. Vakantiegeld wordt redelijk vaak ingezet om eindelijk eens die klus in huis beet te pakken. En goed nieuws: we bieden je scherpe all-in tarieven. Vraag vandaag nog een offerte aan zodat je snel weet waar je aan toe bent en of je vakantiegeld toereikend is.

Lees verder

Klanten tevreden over Online Vloerenstudio

duimpje omhoogBij de Online Vloerenstudio regelen klanten alles makkelijk vanuit huis. Van oriënteren tot het leggen. “Klanten kunnen ons uitgebreide assortiment in de webshop bekijken”, vertelt Jan Berkhout. “Wil je het materiaal voelen of zien hoe de vloer past bij de rest van je interieur dan kun je gebruik maken van onze gratis  stalenservice. We sturen een aantal stalen op of afhankelijk van de locatie komen we zelfs langs voor een persoonlijk advies. Met de offertemodule krijgen klanten een goed idee van de prijs. En een bestelde vloer, kun je ook nog eens door ons laten leggen. We bieden een all-in concept.”

Lees verder

De zes voordelen van een Binyl Pro watervaste laminaatvloer

Naast de bekende houtlook laminaatstroken, biedt de Online Vloerenstudio nu ook watervaste en anti-bacteriële tegels van Binyl Pro. Hiermee is het net of je luxe plavuizen in huis haalt. Wat de keuze ook wordt, vloeren van Binyl Pro bieden veel voordelen. We zetten de zes voordelen hieronder op een rijtje. 

Lees verder

Tevreden met de traprenovatie

Bij de Online Vloerenstudio is het ook mogelijk om een dichte trap te laten renoveren vanaf 99 euro per trede. Inmiddels hebben vele klanten hier al naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Het voordeel: de vloer en trap gaan naadloos in elkaar over. Hoewel dat niet hoeft. Een contrasterende kleur kan ook. Met 8 verschillende laminaatsoorten voor de trap is van alles mogelijk.

Traprenovatie waardevolle toevoeging assortiment

“Klanten zijn tevreden met de traprenovatie.

Lees verder

Grondstofprijzen vloeren onder druk

Afgelopen maanden waren er tekorten aan grondstoffen voor vloeren, waardoor de prijzen hiervan én van transport, omhoog gingen. “Gelukkig hebben we momenteel geen problemen met de leveringen en hoeven de klanten dus niet langer te wachten”, vertelt Jan Berkhout opgelucht. “Maar”, vervolgt hij op serieuze toon, “ook wij ontkomen er helaas niet aan de prijzen iets te verhogen de komende periode.”

Vloeren nog steeds scherp geprijsd

De Online Vloerenstudio is niet de enige die te maken heeft met schaarste en kostenstijgingen.

Lees verder

Kerstboom van hout

kerstboom van houtAfgelopen weekend was het topdrukte bij de kerstbomenverkopers. Heeft u nog geen boom? Heeft u een creatieve bui en wilt u eens een andere kerstboom? Wij hebben een tip: een kerstboom van hout: laminaat of parket bijvoorbeeld. Dit kan van heel eenvoudig tot aardig geavanceerd met bewegende delen. Helemaal afhankelijk van hoe handig u bent en hoeveel tijd u wilt besteden aan de klus.

Lees verder

Laminaat en parket na de feestdagen

laminaat parket feestdagen

De feestdagen staan voor veel mensen in het teken van gezellig, uitgebreid en lang tafelen met de hele familie. Voor vloeren is dit ook een intensieve tijd met al het eten en drinken dat gemorst kan worden. Daarom geven we u graag wat schoonmaaktips voor de laminaatvloer om ook na alle gezelligheid weer van een mooie vloer te genieten.

Lees verder

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395