Kies voor dé trend: visgraatvloer van PVC

De visgraatvloer is al een aantal jaren de trend. Niet zo gek: het zorgt voor zowel een klassieke als moderne uitstraling. Goed nieuws: we leveren de visgraatvloer nu ook in het sterke en onderhoudsvriendelijke PVC. Nog beter nieuws: met onze all-in service kunnen we deze vloer ook voor u leggen. 

Lees verder

Trends in vloeren 2024: natuurlijk & duurzaam 

Hoewel vloeren veelal tijdloos zijn omdat ze een belangrijke basis van het interieur vormen en jarenlang meegaan, zijn er wel degelijk trends in vloeren te benoemen. Voor 2024 ligt de focus op natuurlijke en duurzame materialen. De keuze voor hout en vooral donker hout passen binnen deze trend. Daarmee pak je met de vloeren van de Online Vloerenstudio meteen alle trends in één keer mee: natuurlijk, duurzaam en (donker) hout. 

trends in vloeren: hout, natuurlijk en duurzaam

Lees verder

All-in concept van Online Vloerenstudio best duurzaam

Duurzaam zonnepanelen

Foto: Unsplash/Chelsea

Toen Online Vloerenstudio bijna 15 jaar terug startte met de online verkoop van vloeren, was duurzaamheid misschien nog niet zo’n hot topic als vandaag de dag. Achteraf gezien is het all-in concept vanaf het begin heel duurzaam ingestoken: geen onnodig pand dat verwarmd en verlicht moet worden of producten en voorraden die getransporteerd moeten worden. Het online concept gaat erom de vloeren rechtstreeks vanaf de producent aan huis bij klanten te leveren en deze te laten leggen door vloerenleggers die uit dezelfde regio als de klant komen. 

Lees verder

Upgrade het interieur met een nieuwe vloer

Vakantiegeld binnen? Wij hebben wel een tip hoor: een mooie nieuwe vloer! Velen gingen je voor. Vakantiegeld wordt redelijk vaak ingezet om eindelijk eens die klus in huis beet te pakken. En goed nieuws: we bieden je scherpe all-in tarieven. Vraag vandaag nog een offerte aan zodat je snel weet waar je aan toe bent en of je vakantiegeld toereikend is.

Lees verder

Klanten tevreden over Online Vloerenstudio

duimpje omhoogBij de Online Vloerenstudio regelen klanten alles makkelijk vanuit huis. Van oriënteren tot het leggen. “Klanten kunnen ons uitgebreide assortiment in de webshop bekijken”, vertelt Jan Berkhout. “Wil je het materiaal voelen of zien hoe de vloer past bij de rest van je interieur dan kun je gebruik maken van onze gratis  stalenservice. We sturen een aantal stalen op of afhankelijk van de locatie komen we zelfs langs voor een persoonlijk advies. Met de offertemodule krijgen klanten een goed idee van de prijs. En een bestelde vloer, kun je ook nog eens door ons laten leggen. We bieden een all-in concept.”

Lees verder

De zes voordelen van een Binyl Pro watervaste laminaatvloer

Naast de bekende houtlook laminaatstroken, biedt de Online Vloerenstudio nu ook watervaste en anti-bacteriële tegels van Binyl Pro. Hiermee is het net of je luxe plavuizen in huis haalt. Wat de keuze ook wordt, vloeren van Binyl Pro bieden veel voordelen. We zetten de zes voordelen hieronder op een rijtje. 

Lees verder

Tevreden met de traprenovatie

Bij de Online Vloerenstudio is het ook mogelijk om een dichte trap te laten renoveren vanaf 99 euro per trede. Inmiddels hebben vele klanten hier al naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Het voordeel: de vloer en trap gaan naadloos in elkaar over. Hoewel dat niet hoeft. Een contrasterende kleur kan ook. Met 8 verschillende laminaatsoorten voor de trap is van alles mogelijk.

Traprenovatie waardevolle toevoeging assortiment

“Klanten zijn tevreden met de traprenovatie.

Lees verder

Grondstofprijzen vloeren onder druk

Afgelopen maanden waren er tekorten aan grondstoffen voor vloeren, waardoor de prijzen hiervan én van transport, omhoog gingen. “Gelukkig hebben we momenteel geen problemen met de leveringen en hoeven de klanten dus niet langer te wachten”, vertelt Jan Berkhout opgelucht. “Maar”, vervolgt hij op serieuze toon, “ook wij ontkomen er helaas niet aan de prijzen iets te verhogen de komende periode.”

Vloeren nog steeds scherp geprijsd

De Online Vloerenstudio is niet de enige die te maken heeft met schaarste en kostenstijgingen.

Lees verder

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395