Upgrade het interieur met een nieuwe vloer

Vakantiegeld binnen? Wij hebben wel een tip hoor: een mooie nieuwe vloer! Velen gingen je voor. Vakantiegeld wordt redelijk vaak ingezet om eindelijk eens die klus in huis beet te pakken. En goed nieuws: we bieden je scherpe all-in tarieven. Vraag vandaag nog een offerte aan zodat je snel weet waar je aan toe bent en of je vakantiegeld toereikend is.

Als je deze zomer plannen hebt om thuis te blijven, dan is het wel zo fijn om van je huis een droompaleisje te maken; te beginnen met een duurzame vloer. En laat dat nou onze expertise zijn bij de Online Vloerenstudio. We hebben ruime keuze en u kunt zelf aan de klus of het door ons laten doen, terwijl u in de tuin van uw staycation aan het genieten bent. Vele klanten gingen u al voor. 

Upgrade van het interieur

Veel mensen kregen deze maand hun vakantiegeld. Hoewel veel mensen dit extra geld ook écht besteden aan de vakantie, zijn er zeker ook voldoende mensen die er juist die klussen die al lang liggen ermee willen betalen. Met de scherp geprijsde vloeren van de Online Vloerenstudio zou het zomaar eens kunnen dat er zelfs ook nog geld overblijft voor een vakantie. 

Het begint met een goede vloer

Stond een nieuwe vloer al een tijdje op de planning? Wellicht is dan komende zomerperiode het juiste moment. Kijk bij de Online Vloerenstudio bijvoorbeeld eens naar ons click-pvc assortiment. In de webshop is voor vrijwel iedere smaak, elk budget en elke type huis wel een geschikte vloer te vinden. Met ons concept allinlaminaat.nl bieden we een overzichtelijke en vooral scherpe complete prijs: een vloer inclusief alle benodigdheden voor één prijs. 

Waar u ook voor kiest en waar u verblijft: wij wensen u een fijne vakantie! 

Photo by Garett Mizunaka on Unsplash

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395