Traprenovatie

Uw trap een frisse en moderne uitstraling geven?  Laat deze dan professioneel bekleden met laminaat. Een nieuwe trap binnen één dag! 

Uw (dichte) trap laten bekleden met laminaat is een duurzame en voordelige manier om van uw trap een eyecatcher te maken!

 

Voor het monteren van het laminaat gebruiken we naast koploze spijkertjes, HighTack montagekit. De trap wordt standaard afgekit met acrylaatkit. De wangen van de trap kunnen niet met laminaat bekleed worden. Deze zult u zelf moeten schilderen. Dit kan zowel vooraf als achteraf.  De acrylaatkit waarmee de trap afgekit wordt is overschilderbaar!

  • Trap bekleden met laminaat al vanaf € 99,- per trede

  • Deskundig advies over de kleuren en de kwaliteit van het laminaat en de profielen

  • Gratis laminaatstalen aanvragen

 

We kunnen uw trap op meerdere manieren bekleden

Trapafwerking in één kleur: 

De treden en de stootborden krijgen dezelfde kleur laminaat en worden afgewerkt met een aluminium hoekprofiel

 

 

Trapafwerking in twee kleuren:  

De treden krijgen een ander kleur laminaat dan de stootborden en worden afgewerkt met een aluminium hoekprofiel

 

 

 

 

De neuzen bekleden:  

Hierdoor behoudt de trap de neuzen en ziet deze er traditioneel uit. De trede wordt op bovenkant van de neus (het deel van de trede dat oversteekt over het stootbord) afgewerkt met een hoekprofiel. U zult de onderkant van de trede wellicht moeten schilderen omdat deze gedeeltelijk zichtbaar blijft.

 

 

Kleuren laminaat

Er kan gekozen worden uit 6 Spontane kleuren laminaat van het merk  Douwes Dekker. Deze collectie bestaat uit 7mm dikke laminaatplanken in trendy warme houttinten, geschikt voor trapbekleding. Omdat deze collectie laminaat geen V-groef heeft en de planken daarom naadloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden, komen er geen naden/groeven zichtbaar te liggen op de traptreden! 

Uiteraard kunnen we op verzoek ook uw trap bekleden met een ander merk laminaat of click pvc!

 

Profielen

De treden worden afgewerkt met hoogwaardige, zelfklevende, hoeklijn­profielen. Ook deze worden vakkundig, onder de juiste hoek, op maat gemonteerd.
De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren;

  • Zilver
  • Zilver geborsteld
  • RVS 
  • RVS geborsteld
  • Brons
  • Zwart

 

 

Prijzen

Voor een totaalprijs van € 99,- per trede wordt uw trap compleet gerenoveerd.  Deze prijs is inclusief  BTW , alle benodigde materialen en de montage.  Bij een standaard trap met 13 treden komt de totaalprijs dus uit op € 1287,-  all-in.  Hier komen alleen de eventuele reiskosten voor de vloerenlegger bij

Mocht u een andere type laminaat of click-pvc als trapbekleding willen krijgen, vernemen we dat graag en zullen we een passende aanbieding doen.

Als u nog vragen heeft, een offerte wilt aanvragen of direct een legafspraak wilt maken, kunt u contact opnemen door te bellen naar 023-7433395. Maar u kunt ons natuurlijk ook e-mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395