Kies voor dé trend: visgraatvloer van PVC

De visgraatvloer is al een aantal jaren de trend. Niet zo gek: het zorgt voor zowel een klassieke als moderne uitstraling. Goed nieuws: we leveren de visgraatvloer nu ook in het sterke en onderhoudsvriendelijke PVC. Nog beter nieuws: met onze all-in service kunnen we deze vloer ook voor u leggen. 

Visgraat van PVC

Met een PVC vloer halen klanten een zeer comfortabele en kwalitatief hoogwaardige vinyl vloer in huis. PVC is een zachte, sterke en gemakkelijke vloer. PVC vloeren zijn dan ook ideaal voor mensen die van rust houden én voor huishoudens waar volop geleefd wordt, waar dieren door het huis lopen en waar kinderen spelen.

Visgraatvloeren in vier tinten

PVC is van alle markten thuis en daarom is het dan ook een vrij logische stap dat de visgraatvloer ook binnen dit assortiment zijn intrede heeft gedaan. De Online Vloerenstudio biedt de PVC visgraatvloer aan in vier tinten. Bekijk deze visgraatvloeren allemaal in onze webshop.  

Visgraat al jaren een trend

Visgraat past in elk interieur en is niet voor niets al jaren een trend. Afhankelijk van de tint creëer je een warmere of koelere sfeer. Combineer het met zwarte plinten en stalen kozijnen en je creëert al snel een industrieel interieur. Stem je de plinten af op de kleur van de vloer en kies je bijvoorbeeld voor lambrisering en landelijke deuren, dan ontstaat er vanuit deze basis als vanzelf een klassiek interieur. 

All-in prijs

Op All-in Laminaat zijn de vloeren te bekijken en kan met de offertemodule direct worden berekend met welke kosten u rekening kunt houden. In deze all-in prijs zijn alle kosten meegenomen: de vloer, de ondervloer, plinten én de legservice. Zo weet u direct waar u aan toe bent. 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395