De zes voordelen van een Binyl Pro watervaste laminaatvloer

Naast de bekende houtlook laminaatstroken, biedt de Online Vloerenstudio nu ook watervaste en anti-bacteriële tegels van Binyl Pro. Hiermee is het net of je luxe plavuizen in huis haalt. Wat de keuze ook wordt, vloeren van Binyl Pro bieden veel voordelen. We zetten de zes voordelen hieronder op een rijtje. 

Sterkste en zwaarste toplaag voor laminaat

De watervaste Krono Original Binyl Pro laminaatvloer is uitgevoerd met de sterkste en zwaarste toplaag die er is voor laminaat. Dankzij deze AC5 toplaag en gebruikersklasse 33 is de vloer geschikt voor extreem zwaar woongebruik. Een keer een meubel verschuiven of huisdieren in huis? De vloer is er tegen bestand! 

Zeer waterbestendig laminaat

Deze Krono Original Binyl Pro laminaatvloer is zeer waterbestendig en kan tot wel 100u water aan. Dat betekent dat vocht de eerste 100 uur absoluut niet kan intrekken of tussen de klikverbinding door kan sijpelen. Stoot een van de huisdieren een keer een vaas om terwijl u er niet bent, dan geen zorgen dat de vloer gaat werken. Ook hier is Binyl Pro tegen bestand. 

Een vloer die anti-bacterieel en anti-statisch is

Mensen met allergieën zullen veel profijt hebben van deze vloer omdat een Krono Original Binyl Pro laminaatvloer anti-bacterieel en anti-statisch is. 

Keuze uit houtlook planken of plavuizenlook tegels

Of u nu liever voor een houtlook gaat of plavuizen-look met de laminaatvloeren van Binyl Pro is er volop keuze. Bij Online Vloerenstudio is er keuze uit 4 verschillende soorten tegels en 6 soorten planken. De plankenserie biedt 6 typen vloeren; van licht vergrijsd tot warme houttinten. 

Met de tegel Quicksilver halen klanten een chique, lichte vloer in huis die licht gemarmerd oogt. Daar tegenover staat Brecon Slate: een bijna zwarte vloertegel. Afhankelijk van de wooninrichting zorgt deze vloer voor een hele stijlvolle of juist een stoere, industriële sfeer. Moon Slate is een prachtig, grijs gemarmerde vloer en wie voor de betonlook gaat, kiest  voor de tegel van het type Skate Park. 

Makkelijk te plaatsen laminaat

Zoals met al onze laminaatvloeren zijn ook deze vloeren van Binyl Pro zeer gemakkelijk te plaatsen zonder lijm of kit. De handige doe-het-zelver plaatst het dus eenvoudig zelf, maar wie voor gemak kiest, kan uiteraard ook de legservice van de Online Vloerenstudio inschakelen.  

30 jaar garantie

Last but not least: omdat Binyl Pro overtuigd is van de kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer, zit er maar liefst 30 jaar garantie op deze vloer. Klanten zijn daarmee verzekerd van een goede koop. 

Meer weten over de watervaste laminaatsoort van Binyl Pro? Neem contact op met onze adviseur.

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395