Met traprenovatie trap in nieuw jasje

Nieuwe PVC trap voor familie kroos

Klant: Familie Kroos

Plaats: Hoofddorp

Wat : Traprenovatie

Product: Sense PVC tegel (90x45cm), Sandstone nr. 803 met zwart profiel

Datum: April 2023

De Online Vloerenstudio stak vorige maand bij de familie Kroos in Hoofddorp de trap in een nieuw jasje. De familie wilde een donkere ‘betonlook’. Passend bij nieuwe binnendeuren die later nog geplaatst zouden worden. Nadat de familie een staal van de pvc vloerdelen ontving, werd de keuze definitief gemaakt.  

Nauwkeurig meetwerk

Vloerenlegger Nighel renoveerde de trap in één dag. Dat start met nalopen of de trap voldoende egaal is en vervolgens het uitmeten van iedere trede. “Een beetje lijmresten is geen probleem, maar elke spijker en elk nietje moet weg, omdat dit breuken in het pvc kan veroorzaken. De familie had de trap schoon opgeleverd, dus het meetwerk kon snel beginnen. Best een klus, want de trap had twee keer een draai. Een traprenovatie is een leuke afwisseling van mijn werk. Elke trede is anders, dus dat vraagt om nauwkeurig meetwerk. En je zit eens een keer niet de hele dag op je knieën, dat is ook wel eens prettig”, zegt Nighel met een knipoog. 

Familie Kroos uit Hoofddorp:

“We hadden her en der gekeken naar de kosten van traprenovaties en de Online Vloerenstudio sprong daar in positieve zin bovenuit. Toen ze ook nog eens precies de trapdelen hadden, die wij in gedachten hadden waren we om. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Nighel was een vriendelijke en gezellige vakman, die keurig werk heeft afgeleverd. Nu moeten we nog zelf aan de slag met de muur mooi wit schilderen en de trapleuning zwart voor een mooi contrast met de donkere trap. En geen troep meer op de trap leggen, dan ziet het er heel mooi uit door onze nieuwe glazen deuren.”

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395