Tevreden met de traprenovatie

Bij de Online Vloerenstudio is het ook mogelijk om een dichte trap te laten renoveren vanaf 99 euro per trede. Inmiddels hebben vele klanten hier al naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Het voordeel: de vloer en trap gaan naadloos in elkaar over. Hoewel dat niet hoeft. Een contrasterende kleur kan ook. Met 8 verschillende laminaatsoorten voor de trap is van alles mogelijk.

Traprenovatie waardevolle toevoeging assortiment

“Klanten zijn tevreden met de traprenovatie.De traprenovatie is een waardevolle toevoeging aan ons assortiment gebleken”, vertelt eigenaar Jan Berkhout. “Goed te zien dat klanten deze dienstverlening waarderen en zeer blij zijn met het resultaat.” Sonja Muller uit Den Helder is zo’n tevreden klant. Vloerenlegger Nigel heeft haar trap een nieuwe, frisse look gegeven. “De trap is erg mooi geworden en dat voor een acceptabele prijs. De vloerenlegger was zeer vriendelijk en werkte ook vrij snel. Al met al ben ik zeer tevreden”, zegt Sonja.

Op de site is te lezen dat andere klanten eveneens blij zijn met de service van de online vloerenstudio. Het laagdrempelige contact, deskundig advies vooraf, de mogelijkheden stalen te bekijken, de vakkundige legservice en de scherpe prijs worden veelvuldig genoemd door klanten die zaken hebben gedaan met de Online Vloerenstudio. 

Vraag om advies over traprenovatie

De traprenovatie door Online Vloerenstudio is mogelijk dankzij de samenwerking met laminaatleverancier Douwes Dekker. Wilt u ook tevreden zijn met uw traprenovatie? Bekijk thuis op uw gemak waar uw voorkeur naar uitgaat met behulp van onze gratis stalenservice. Vervolgens kunt online een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Voor aanvullend advies neemt u contact met ons op en helpen wij u graag verder. Natuurlijk ook om u te adviseren over de vloer in bijpassend of hetzelfde laminaat of om u meer te vertellen over een van onze andere vloeren. 

Kijk voor meer informatie op de webpagina over traprenovatie. 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395