Klanten tevreden over Online Vloerenstudio

duimpje omhoogBij de Online Vloerenstudio regelen klanten alles makkelijk vanuit huis. Van oriënteren tot het leggen. “Klanten kunnen ons uitgebreide assortiment in de webshop bekijken”, vertelt Jan Berkhout. “Wil je het materiaal voelen of zien hoe de vloer past bij de rest van je interieur dan kun je gebruik maken van onze gratis  stalenservice. We sturen een aantal stalen op of afhankelijk van de locatie komen we zelfs langs voor een persoonlijk advies. Met de offertemodule krijgen klanten een goed idee van de prijs. En een bestelde vloer, kun je ook nog eens door ons laten leggen. We bieden een all-in concept.”

Een vloer kiezen vanaf een beeldscherm kan een uitdaging zijn. Daarom zijn klanten blij dat Jan Berkhout van De Online Vloerenstudio stalen kan toesturen of persoonlijk kan laten zien. “Jan Berkhout kwam eerst bij ons langs met een koffer vol stalen. Na deskundig advies hebben we een keuze gemaakt. We hadden nog een uitdaging met een traplift, maar dat wist hij prima op te lossen. We zijn er erg blij mee!”, aldus Joris van Rooden.  

Persoonlijke service

Voor een online winkel, blinkt De Online Vloerenstudio uit in persoonlijke service. Klanten geven veelvuldig aan dat de contacten vlot verliepen; of dat nu per mail, telefoon of aan huis was. Voor zowel Niels Kreuger als Greet Spandaw en de familie Jongman was dit de reden dat zij voor de tweede keer gebruik maakten van de service van De Online Vloerenstudio. Niels was in 2019 ook al klant. Door de vakkundige aanpak besloot hij nu weer zijn laminaat hier te bestellen. Ook Greet is wederom zeer tevreden met de legservice. Haar eerste vloer kocht ze al in 2010 bij De Online Vloerenstudio. Familie Jongman koos er ditmaal voor ook de trap met laminaat te laten beleggen. De traprenovatie is sinds enkele jaren een nieuwe dienstverlening. Klanten kunnen de trap hetzelfde als de vloer bekleden of juist kiezen voor een contrasterende kleur. De mogelijkheden zijn legio. Vele klanten maakten al gebruik van deze service. “We hebben onze trap laten renoveren door Nighel. Deze is super gedaan en niet duur. Dit vind ik een aanrader”, vertelt Reindert van Briemen.

Jan Berkhout is uiteraard zeer blij met alle positieve reacties op de dienstverlening. “We krijgen veelvuldig te horen dat men blij is dat we zo snel kunnen leveren. En ik moet zeggen: daar zijn wij ook blij mee, want dat is in deze tijden van grondstoftekorten geen vanzelfsprekendheid meer. Maar door goede samenwerking en korte lijnen met leveranciers weten we tot nu toe dit voor elkaar te boksen.” 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395