Grondstofprijzen vloeren onder druk

Afgelopen maanden waren er tekorten aan grondstoffen voor vloeren, waardoor de prijzen hiervan én van transport, omhoog gingen. “Gelukkig hebben we momenteel geen problemen met de leveringen en hoeven de klanten dus niet langer te wachten”, vertelt Jan Berkhout opgelucht. “Maar”, vervolgt hij op serieuze toon, “ook wij ontkomen er helaas niet aan de prijzen iets te verhogen de komende periode.”

Vloeren nog steeds scherp geprijsd

De Online Vloerenstudio is niet de enige die te maken heeft met schaarste en kostenstijgingen. Er is wereldwijd een tekort aan hout en aanverwante materialen. Vooral in de bouw, en dus ook bij het verbouwen van je huis, zoals het leggen van een vloer, is dit merkbaar. De Online Vloerenstudio moest hierdoor een paar maanden geleden tijdelijk een langere levertijd aanhouden op een aantal series laminaat en ondervloer. Dat is gelukkig nu niet meer aan de orde. “We staan er om bekend snel te kunnen leveren. We zijn dan ook erg blij dat we deze belofte weer kunnen nakomen en service zoals gewend kunnen bieden”, aldus Jan Berkhout. De komende periode zullen wel op de site de prijzen iets worden aangepast om zo de huidige situatie het hoofd te bieden. “De hele markt ontkomt hier niet aan. Daarmee zal Online Vloerenstudio nog steeds een van de scherpste prijzen kunnen bieden tegen kwaliteit die klanten van ons gewend zijn.”

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395