Verantwoord laminaat van Houtwerf

verantwoord laminaat houtwerf

Wist u dat de kwaliteitslaminaatvloeren van de Online Vloerenstudio onder andere bij Houtwerf uit Zoeterwoude vandaan komen? Deze leverancier van ons Eurohome-programma is als sinds de jaren ‘30 specialist in hout. Omdat zij met verantwoord hout werken, kunnen klanten van de Online Vloerenstudio rekenen op verantwoord laminaat. 

Verantwoord laminaat

Internationale groothandel, producent en familiebedrijf Houtwerf staat voor kwaliteit én duurzaamheid. De houthandel levert verantwoord hout uit duurzaam beheerde bossen. Sinds 2004 is Houtwerf in het bezit van het FSC keurmerk voor verantwoord bosbeheer en sinds 2011 van het PEFC Certificaat. “Zo hopen wij dat de generaties na ons kunnen blijven genieten van alle prachtige bossen”, aldus Houtwerf.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs & snelle levering

“Voor onze klanten is kwaliteit tegen een scherpe prijs het belangrijkste. Daar berust bijvoorbeeld ons concept van All-in Laminaat ook op”, licht Jan Berkhout van de Online Vloerenstudio toe. “Daarbij komt dat Houtwerf de processen zo heeft ingericht, dat ze ook nog eens snel kunnen leveren. Dat in combinatie met ons netwerk van vloerleggers door het hele land, maakt dat we snel kunnen schakelen.” Voor een klant uit Breda maakte dit het verschil. Hij was erg blij dat in maart, vlak na het krijgen van de sleutel van zijn appartement, de vloer gelegd kon worden. “Ik had eerst navraag gedaan bij meerdere bedrijven in de buurt maar ze konden pas ergens in mei leggen.”

Over All-in Laminaat

All-in Laminaat maakt het mogelijk om d.m.v. een overzichtelijke offertemodule een complete Eurohome laminaatvloer inclusief legservice samen te stellen.  Daarbij kan er gekozen worden voor een geschikte ondervloer, de gewenste plinten en onze legservice met CBW garantie en zekerheid. Het is mogelijk voorafgaand gratis stalen aan te vragen, gebruik te maken van onze gratis thuisbezoekservice of om het Eurohome laminaat te komen bekijken in de showroom van onze leverancier De Houtwerf. Zodra u een keuze heeft gemaakt en gebruik maakt van onze All-in Laminaat aanbieding, maken we een afspraak voor het leveren en plaatsen van de vloer. Daarbij lopen we altijd eerst uw bestelling door om er zeker van te zijn dat u de juiste keuzes heeft gemaakt.  

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395