Laminaatvloer tegen de muur

Met laminaat en parket kunt u meerdere kanten op. Voor onze klanten leggen wij laminaat en parket op de vloer, maar bent u creatief en handig én wilt u eens iets anders, dan kunt u ook laminaat of parket tegen de muur aan leggen.

Wanneer het laminaat of parket tegen de muur wordt geplaatst, of zoals in Eigen Huis & Tuin doorloopt tegen de muur, geeft dat een bijzonder warm en ruimtelijk effect. Zo kunt u met laminaat en parket op meerdere manieren inspelen op diverse woontrends. 

Verlijmen niet zweven

Laminaat of parket tegen de muur aanleggen vraagt van u wel een andere werkwijze. Laminaatvloeren worden zwevend gelegd, dat wil zeggen niet vast gelijmd of geschroefd. Tegen de muur dient u uiteraard wel te zorgen voor de juiste verbinding; alleen vastklikken volstaat niet. In onderstaand TV-fragment werkt Thomas met rachels waartegen de laminaatdelen worden gelijmd. Draden verwerkt hij achter het laminaat, zodat alles netjes is weggewerkt. De zijkant werkt Thomas netjes af met aluminium hoekprofielen. Het resultaat mag er zijn!

Ook laminaat tegen de muur?

Op de vloer leggen wij het laminaat of parket voor u, voor andere toepassingen komt het aan op uw eigen creativiteit en handigheid. Wel kunt u bij Online Vloerenstudio hiervoor kiezen uit verschillende laminaat– en parketvloeren. Na levering kunt u zelf aan de slag met het doorleggen van uw vloer tegen de muur. In deze aflevering van Eigen Huis & Tuin laat Thomas zien hoe dit kan en wat het resultaat is. 

 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395