Assortiment All-in Laminaat uitgebreid

Het assortiment van All-in Laminaat is uitgebreid. Er is keuze uit maar liefst 29 verschillende vloeren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Met All-in Laminaat betaalt u één totaalprijs voor een volledige vloer, dus inclusief ondervloer en plinten. Desgewenst leggen wij deze laminaatvloer tegen een meerprijs ook voor u, zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. 

Het Eurohome Villa laminaat bestaat uit een programma van acht kleuren en vervangt het Eurohome Village laminaat. Van warme houtlook tot moderne vergrijsde tinten. De breedte en V4 -groef geven de uitstraling van een authentieke houten vloer. Met 8 mm dik is deze laminaatvloer geschikt voor intensief woongebruik.

Gemêleerde houtlook

Eveneens vernieuwd is het Eurohome Country laminaat. Ook hier is ingespeeld op de vraag naar het houtenplankeneffect. Het assortiment heeft nu een bredere groef, van V2 naar V4. Nieuw toegevoegd is de kleur Greenland oak (nr. 5236); een gemêleerde kleur die niet van echt hout is te onderscheiden.

Robuuste laminaatvloer

Wie voor een echt robuuste vloer wil gaan die geschikt moet zijn voor zwaar woongebruik, kiest voor een vloer uit het Villa Grande programma: brede planken, V4-groef en hoge gebruiksklasse. Nieuw toegevoegd is een mooie lichte vloer: Gossamer oak (nr. K271).

Laminaat is zijn klassieke vorm

Laminaat is zijn klassieke vorm, daar staat het Classic programma voor. De smalle planken en kleurschakeringen geven de vloer een levendige uitstraling. Nieuw in dit assortiment is de kleur Boat Wood (nr. K259), met verwijzing naar de chique teakhouten vloeren die op boten vaak worden gebruikt

In totaal bestaat het assortiment van All-in Laminaat nu uit 29 vloeren; allen per direct uit voorraad leverbaar. Check onze offertemodule om na te gaan wat uw nieuwe vloer gaat kosten. Weten of de vloer bij uw stijl past, gebruik dan de online tool van EuroHome. Of vraag een gratis vloerstaal aan en leg het naast uw meubels om te zien hoe de vloer daarmee combineert. Liever iets meer advies gewenst? Dan is een bezoek aan onze showroom in Zoeterwoude een optie of kijk of het mogelijk is dat onze adviseur bij u thuis langs kan komen.  We maken online kiezen graag zo makkelijk en persoonlijk mogelijk!

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395