Een nieuwe vloer binnen een maand

Bel voor een nieuwe vloer binnen een maand

Photo by Alexander Andrews on Unsplash

Het gaat goed met de economie. Zo goed dat sommige (bouw)bedrijven de vraag niet aankunnen. Mensen die een verbouwing aan hun huis willen laten doen, moeten soms maanden wachten totdat ze aan de beurt zijn. Gelukkig kan Online Vloerenstudio een leg-opdracht nog steeds binnen twee á drie weken inplannen, zodat u kunt genieten van een nieuwe vloer binnen een maand. Bel ons vandaag nog!

Wij horen dat er tekorten zijn, vooral aan goede vakmensen”, vertelt Jan Berkhout, eigenaar van de Online Vloerenstudio. De Online Vloerenstudio werkt door heel het land met een netwerk van vakkundige vloerenleggers. Door deze dekking kan de online vloerenspecialist snel schakelen en reistijden verkorten. “Wij worden zelfs benaderd door andere vloerenwinkels met het verzoek om de door hen geleverde vloer te komen leggen. Als we onze eigen klanten hebben ingepland en er is nog ruimte, dan helpen we onze con-collega’s graag hiermee.

Vloer leveren binnen 3 dagen

Nadat via All-in Laminaat een offerte is opgevraagd of via onze webshop een vloer is besteld, neemt de adviseur contact op om de order persoonlijk door te nemen. Zo wordt nagegaan of de klasse van de vloer past bij het gebruik, of de hoeveelheid voldoende is en of er nog andere wensen of zaken om rekening mee te houden zijn. “Vanaf dat moment gaat het snel”, zegt Jan Berkhout. “Het leveren van alleen de laminaatvloer kan altijd binnen twee á drie werkdagen worden verzorgd; snel, gratis en met CBW-garantie.

Wachttijden online vloerenstudio: maximaal 3 weken

Vervolgens kunnen zo’n twee á drie weken later de vloerenleggers aan de slag. Afhankelijk van de situatie per locatie en de grootte van de ruimte zullen zij binnen enkele dagen tot twee weken de vloer hebben gelegd.”

Toe aan een nieuwe vloer? Lees dan ook deze 3 artikelen eens!

  1. Preview van uw vloer op beeld
  2. Online Vloerenstudio ook offline: onze showroom
  3. Laminaat thuis bekijken, de Vloerenstudio komt langs!

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395