3 tools voor het kiezen van de juiste vloer

3 tools voor kiezen juiste vloerBij de Online Vloerenstudio hebben we het concept All-in Laminaat ontwikkeld om het voor onze klanten zo duidelijk mogelijk te maken. Met één totaalprijs weet u precies waar u aan toe bent. Voorafgaand daaraan helpen wij ook graag bij het maken van de juiste keuze. Online hebben we daarvoor 3 tools die het kiezen van de ideale vloer makkelijker maken.

Online preview van laminaatvloer

Met de tool Flooring Studio van onze vloerenleverancier EuroHome is het voor iedereen mogelijk om te ervaren wat voor sfeer een vloer aan een bepaalde ruimte geeft. U kunt binnen deze tool kiezen uit 30 verschillende ruimtes: woonkamers, slaapkamers, keukens en werkruimtes in verschillende sferen.  Zit de sfeer die uw woning uitstraalt er niet tussen, dan is het mogelijk tegen een vergoeding een foto van bijvoorbeeld uw eigen woon- of slaapkamer te laten uploaden en exact te zien wat een vloer met uw ruimte doet.

Hoeveelheid laminaat berekenen

Het is handig om te weten hoe u de hoeveelheid vloer berekent. De offertemodule van All-in Laminaat houdt rekening met zaagverlies, maar weten begint met goed meten. Dus u start met de meetlat in de hand. Bij veel hoeken en schuine wanden houdt u rekening met 10% zaagverlies, bij vierkante ruimtes kunt u uitgaan van 5% zaagverlies. 

Online offertemodule maakt prijs inzichtelijk

Als u eenmaal de hoeveelheid laminaat weet, wilt u uiteindelijk de prijs weten. Daarvoor biedt onze eigen site een handige offertemodule. Die – let op – rekening houdt met 5% zaagverlies. U kiest in de offertemodule eerst naar welk laminaat uw voorkeur uitgaat.Nadat er voor een type laminaatvloer is gekozen, vinkt u aan welke ondervloer wenselijk is. Kies vervolgens een plint naar wens en of u wel of niet gebruik wilt maken van de legservice. Per keuzeoptie ziet u de prijs per vierkante meter en de totaalprijs veranderen. U ziet dus direct wat het effect is van een bepaalde keuze op uw budget. Onderstaande video legt stap voor stap uit hoe de offertemodule werkt:

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395