Nieuw: waterbestendig laminaat

Wet floor oscar-sutton-251737-unsplash

Wet floor by Oscar Sutton -unsplash

Vanaf nu zijn er bij de Online Vloerenstudio waterbestendige laminaatvloeren verkrijgbaar. Met een speciale waterafstotende coating zijn deze laminaatvloeren geschikt voor vochtige ruimtes. Hierdoor is het mogelijk in het hele huis met de vloer dezelfde uitstraling te creëren. Zo wordt het huis écht één geheel! 

De innoverende vloeren van Bionyl Pro zijn 100% waterbestending en nu ook verkrijgbaar via de Online Vloerenstudio.

Was het heel vroeger misschien tricky om een laminaatvloer in de keuken te leggen, nu is laminaat in een ruimte waar water wordt gebruikt geen enkel probleem meer. Dankzij hun innovatieve, waterafstotende coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Bionyl Pro de eerste echt waterbestendig laminaatvloeren ter wereld. Deze vloeren kunnen heel wat water weerstaan. 

Zand en schoonmaakmiddelen

Naast dat dit laminaat van Bionyl Pro bestand is tegen veel water, is het laminaat van ook berekend op de vele schoonmaakmiddelen. Denk aan zand op de vloer na spelen in de zandbak of een mountainbikerit. Zand dat krassen kan achterlaten. Ook hier is aan gedacht. De beschermingstechnologie zorgt ervoor dat de vloer mooi blijft ongeacht de hoeveelheid sterke schoonmaakmiddelen die worden gebruikt. 

Soorten waterbestendig laminaat

Zoals u gewend bent van onze laminaatvloeren, zijn ook deze waterbestendige vloeren in verschillende kleuren en stijlen te bestellen. Neemt contact op met onze verkoopadviseur als u overweegt dit waterbestendige laminaat te leggen. 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395