Nu ook PVC vloeren bij Online Vloerenstudio

Intra PVC vloer: comfortabel, onderhoudsvriendelijk en krasbestendig

Quick-Step pvc vloerDe Online Vloerenstudio heeft nu ook de Rigid PVC vloeren van Intra in het assortiment. Met een PVC vloer halen klanten een zeer comfortabele en kwalitatief hoogwaardige vinyl vloer in huis. 

PVC is een zachte, sterke en gemakkelijke vloer. PVC vloeren zijn ideaal voor mensen die van rust houden én voor huishoudens waar volop geleefd wordt, waar dieren door het huis lopen en waar kinderen spelen. PVC is dus van alle markten thuis. 

PVC is comfortabel 

PVC is in verschillende opzichten comfortabel. Zelfs met blote voeten voelt de vloer aangenaam; ondanks het zeer dunne materiaal! Behoefte aan nog meer warmte? PVC kan in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Een ander voordeel is het geluiddempende aspect. Bij leren zolen of hakken hoor je vrijwel geen getik. Dat geeft rust!

PVC is onderhoudsvriendelijk

Zoals bij alle vloeren van Intra is ook deze PVC-vloer is voorzien van de revolutionaire Stain Guard technologie.Deze houdt de vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans. Zoveel gemak levert een Intra vloer van PVC.

PVC is krasbestendig

Per ongeluk iets zwaars laten vallen, rent er regelmatig een hond met scherpe nagels door huis of spelen kinderen met autootjes op de vloer? Geen zorgen. De Rigid PVC-vloer heeft een massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming en laat daarom geen sporen na. De vloer behoudt daarmee lange tijd zijn perfecte uitstraling.  

Vele voordelen en mogelijkheden

Dun materiaal, op verschillende manieren toe te passen en geschikt voor hergebruik. Nog twijfel? Laat onze adviseur u verder informeren over de voordelen en mogelijkheden die PVC  u kunnen bieden. 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395