Traprenovatie voor meer eenheid in het interieur

Uitbreiding dienstverlening Online Vloerenstudio

De trap is een volwaardig onderdeel van ons interieur. Daarom verdient het net zoveel aandacht als de vloeren in ons huis. Met traprenovatie in ons assortiment kunnen klanten kiezen uit 8 soorten laminaat in trendy grijze, witte en warme houttinten voor op de trap. Zo zorgt een traprenovatie voor meer eenheid in het interieur. 

Traprenovatie past binnen totaalpakket

“Bij Online Vloerenstudio leveren we graag een totaalpakket, dat zijn klanten van ons gewend”, zegt eigenaar Jan Berkhout. “De traprenovatie kon daarom niet langer ontbreken. Met de samenwerking met laminaatleverancier Douwes Dekker konden we deze uitbreiding van onze dienstverlening realiseren. Zo kunnen klanten op een voordelige en duurzame manier met een traprenovatie meer eenheid in het interieur creëren.” 

Variëren in traprenovatie mogelijk

Naast de keuze uit 8 kleuren trapbekleding, kunnen klanten voor de renovatie van de dichte trap kiezen voor afwisselende aankleding. Zo zorgen de treden en stootborden in dezelfde kleur voor meer eenheid. Liever een speels, opvallend effect? Kies dan voor een andere kleur van het stootbord. Ook kan het stootbord diagonaal worden geplaatst om zo meer dieptewerking en bredere treden te creëren. De traditionele trap met neuzen behouden kan ook, dan worden de neuzen apart bekleed. De diverse profielen in zilver, rvs, brons en zwart zorgen voor het gewenste accent. 

De traprenovatie is alleen geschikt voor dichte trappen. Renovatie is mogelijk vanaf 89 euro per trede.  Bekijk thuis op uw gemak waar uw voorkeur naar uitgaat met behulp van onze gratis stalenservice. Vervolgens kunt online een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

Behoefte aan aanvullend advies en/of over de mogelijkheden voor bekleding in pvc of een ander merk laminaat? Neem dan contact met ons op en wij doen u een aanbieding op maat om u verder te helpen.

Kijk voor meer informatie op de webpagina over traprenovatie.

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395