laminaat met huisdieren en kinderen

laminaat met huisderen en kinderen

Gezinnen met kleine kinderen en/of viervoeters in huis, hebben bij het kiezen van een nieuwe vloer vaak andere overwegingen dan stellen zonder kinderen of huisdieren. Maakt dat loopkarretje geen krassen? Zijn haren eenvoudig op te zuigen? Krijg ik plakkerige limonade snel weg? Is het bestand tegen de nagels van mijn huisdieren? Laten plasjes geen blijvende vlekken achter? Bij de keuze voor laminaat volgt een positief antwoord op al deze vragen! Laminaat met huisdieren en kinderen gaat perfect samen! 

Eenvoudig schoon

In tegenstelling tot tapijt, zijn haren van huisdieren op een laminaatvloer eenvoudig op te zuigen. Of vaak is opvegen met een stoffer en blik, zachte bezem of doek al voldoende. Is de hond of kat met vieze poten naar binnen gelopen? Of heeft de kruipende dreumes met zijn chocoladehandjes een spoor achter gelaten?  Even een dweil over de vloer en er is niets meer van te zien. Een laminaatvloer is in een handomdraai schoon, wel zo fijn.

Krasbestendige vloer

Kinderen met loopwagentjes, honden die in huis spelen, jongetjes die met autootjes over de vloer racen en katten die met speeltjes door de kamer rennen. Op een echte houten vloer kan dit de nodige krassen veroorzaken. Laminaat is dankzij de krasbestendige toplaag heel duurzaam. Bij normaal gebruik van laminaat veroorzaken het speelgoed van kinderen en de scherpe nagels van een huisdier niet direct krassen. Let er dan wel op dat u de gebruiksklasse aanpast. Laminaat in een slaapkamer vraagt om een andere klasse, dan laminaat in een woonkamer waar veel wordt gespeeld.

Wonen = leven

Waar gewoond wordt, wordt geleefd. Dat geldt voor kinderen. En dat geldt ook voor huisdieren. Een schaaltje vla dat op de grond valt, een ijsje wat lekt, de drinkbak die kantelt of per ongeluk een behoefte binnenshuis. Op laminaat ruimt u dit soort ongelukjes eenvoudig op zonder ook maar een enkel spoor na te laten. Zelfs als u er even niet bij bent en pas later kunt opruimen, dan is de kans groot dat het laminaat na opruimen er onbeschadigd bij ligt. Let op: dit hangt wel af van hoe nat het laminaat is geworden en hoe lang het stil ligt.

 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395