Van kiezen tot leggen: Online Vloerenstudio helpt!

Met bijna 30 verschillende vloeren is er volop keuze bij de Online Vloerenstudio. Passend bij elke trend die u maar wilt opvolgen. Het begint misschien met de keuze voor een vloer, maar daar eindigt het zeker niet mee. Een aantal zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het geheel is meer dan de som der delen! Wij helpen u graag verder. 

Het geheel is meer dan de som der delen!

Van een ondervloer ziet u wellicht niet veel, maar merkt u wel degelijk verschil als u kiest voor de best passende ondervloer. Bij plinten daarentegen denkt u wellicht dat het vooral voor een sierlijke afwerking is, maar niets is minder waar! Plinten hebben een belangrijke functie! En last but not least: het plaatje is pas echt compleet als alle onderdelen goed worden gelegd en zo zorgen voor optimaal wooncomfort.

De laminaatvloer

Het feestje begint uiteraard met het kiezen van een nieuwe vloer: de kleur, de dikte van de planken, wel of geen V-groef. Bij Online Vloerenstudio willen we u zo goed mogelijk helpen bij deze keuze. U kunt online alle laminaatvloeren bekijken, maar u kunt ook naar onze showroom komen. Is dit geen optie voor u dan kunnen we u stalen van drie vloeren die uw voorkeur hebben opsturen. En eventueel kan onze adviseur zelfs bij u langskomen om voorbeelden laminaat te laten zien. Vraag naar de voorwaarden!

De ondervloer

Na het kiezen van uw vloer, neemt de adviseur met u door welke ondervloer u nodig heeft. Een goede ondervloer levert niet alleen extra wooncomfort, het kan zelfs problemen voorkomen! Warmte-isolatie, warmtegeleiding, geluidsdemping, vochtwering, hoogtebesparing, egalisering en stabilisering; het zijn belangrijke voordelen van een ondervloer. Er zijn dan ook verschillende ondervloeren van verschillende materialen. De ondergrond, specifieke wensen en het type vloer bepalen welke ondervloer het meest geschikt is.

De plinten

Een plint zorgt letterlijk voor de finishing touch. Plinten zijn functioneel én zorgen voor een nette afwerking. Ze dragen bij aan de algehele uitstraling van de vloer. Laminaat kan nooit strak tegen een muur kan worden gelegd. Een vloer zet namelijk uit en kan krimpen. Een plint is noodzakelijk om deze kieren weg te werken. Ook zijn plinten functioneel in het wegwerken van snoertjes. Wat voor soort plint u kiest, liggend, staand, de kleur, met of zonder profiel, dát alles is sfeerbepalend. Een donkere vloer met een platte plint in dezelfde kleur oogt totaal anders wanneer er een hoge, witte plint wordt geplaatst. Kortom, heeft u het over plinten, dan heeft u het over “details” die er écht toe doen.

Service Online Vloerenstudio

Bij Online Vloerenstudio willen we onze klanten van begin tot eind zoveel mogelijk uit handen nemen. Dat begint met een goed advies over alles wat bij het aanschaffen en plaatsen van een laminaatvloer komt kijken tot aan snelle levering van de vloer. En voor wie dat wil doen wij zelfs nog meer. Kiest u voor onze  legservice dan plaatst een van onze vloerenleggers de vloer vakkundig en heeft u nergens omkijken naar. Het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden is het uitkiezen van de laminaatvloer die het beste bij uw wensen past en vanaf dat moment wordt alles geregeld.

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395