Krassen laminaat verwijderen

krassen op laminaat verwijderenLaminaat is een sterk, duurzaam product en dankzij de toplaag behoorlijk slijtvast. Helaas is niets onmogelijk en kan het toch gebeuren dat er krassen of butsen in uw laminaat komen. Er zijn gelukkig oplossingen.

Wie laminaat bestelt, krijgt van ons altijd de tip om iets extra te bestellen. Dat is niet alleen in verband met het zaagverlies. We adviseren ook altijd een aantal planken achter de hand te houden voor het geval er een vloerdeel verwisseld moet worden.

Vloerdeel vervangen

Krassen in het laminaat zijn niet mooi. Zoals gezegd is laminaat dankzij de goede kwaliteit behoorlijk slijtvast, maar schuiven met een zware kast, kan uw mooie vloer lelijk beschadigen. Of denk aan een stenen pot die op de vloer valt en een grote buts achterlaat. De mooiste manier om dit op te lossen is door het betreffende vloerdeel te vervangen. Het is daarom altijd verstandig een paar vloerdelen achter de hand te houden.

Krassen op laminaat verwijderen

Soms is vervangen geen optie. Dan zijn er gelukkig nog andere oplossingen voorhanden. Zo zijn er een reparatiemiddelen op de markt verkrijgbaar die u in de kleur van uw laminaat kunt mengen. Hiermee worden krassen en butsen opgevuld en afgewerkt in de juiste kleur. 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395