Online Vloerenstudio: voor ieder wat wils

Welk budget u ook hebt en welke smaak het beste bij u past, bij de Online Vloerenstudio helpen we u graag. Al vanaf 12,95 per m2 kunt u bij ons terecht. Ons assortiment biedt meer dan 300 variaties in laminaat in uiteenlopende kleuren, met verschillende gebruiksklassen en van diverse merken. 

Over smaak valt misschien te twisten, over budget niet. Dat staat vaak al vooraf vast. Dan is het goed te weten dat met de offertemodule van All-in Laminaat u heel eenvoudig en snel vooraf kunt berekenen aan welke kosten u moet denken als u de vloer van uw keuze heeft gevonden.

De offertemodule van de Online Vloerenstudio houdt rekening met snijverlies, rekent ondervloer en plinten mee en als u wilt zit eveneens de legservice bij de totaalprijs in. 

Laminaat scherp geprijsd

Over budget gesproken: op het moment hebben we voor zes van onze laminaatvloeren een hele scherpe aanbieding. De gebruiksvriendelijke Eurohome Classic laminaatvloer van 7 mm dik zonder v-groef is nu voor 12,95 per m2 verkrijgbaar. Er is keuze uit 4 kleuren

Naast deze vloeren, hebben we ook genoeg andere laminaatvloeren.  En als u twijfelt, kunt u ervoor kiezen bij de showroom in Zoetermeer langs te gaan of u vraagt een aantal stalen op om zo de vloerdelen thuis te kunnen bekijken. 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395