Online Vloerenstudio & Corona

De COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen raken vrijwel iedereen. Daar waar je voorheen vrij kon gaan en staan, is die beweegruimte nu beperkt. Toch blijkt er gelukkig ook nog veel mogelijk. Zo ook voor de Online Vloerenstudio.

Online service bij de Vloerenstudio

Jan Berkhout, eigenaar van de Online Vloerenstudio: “Wij zijn al sinds onze oprichting in 2009 gericht op online service. Met een webshop, gratis te ontvangen stalen en een handige offertemodule kunnen we onze klanten uitstekend van dienst zijn. En als er vragen of wensen zijn, dan beantwoorden we die graag per telefoon, mail of social media.”  

Maatregelen om het Coronavirus tegen te gaan

Na de bestelling online komt uiteindelijk het punt van leveren. “Wij werken met gerenommeerde leveranciers, zoals EuroHome. “Zij volgen net als de rest van Nederland de adviezen van het RIVM op; in de productie, de magazijnen en bij aflevering. Daarnaast werken onze vloerenleggers alleen. We vragen onze klanten of ze ons daarvoor ook de ruimte geven; ook als we voorafgaand aan de bestelling komen inmeten. We geven in deze periode geen handen, wassen onze handen regelmatig en houden ruime afstand tot de klant of andere aanwezigen.” 

Het is er Online Vloerenstudio alles aan gelegen om de gezondheid van de klanten, eigen medewerkers en toeleveranciers te bewaken. Zolang er veilig kan worden gewerkt, staat het team van vloerenleggers nog steeds paraat. 

“Laten we goed op elkaar letten, ons aan de regels houden en zo allemaal ons steentje bijdragen aan het bestrijden van dit virus. We wensen iedereen sterkte en gezondheid toe”, aldus Jan Berkhout.  

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395