Nieuwe laminaatprogramma’s in de webshop

Afgelopen maanden heeft de Online Vloerenstudio twee nieuwe laminaatprogramma’s aan het assortiment toegevoegd. Kies voor de excellente watervaste laminaatsoort van Binyl Pro of voor een van de sfeervolle laminaatvloeren van Douwes Dekker.

 

Watervast van Binyl Pro

De watervaste Binyl Pro vloer is uitgevoerd met de sterkste en zwaarste toplaag die er is voor laminaat. Deze vloer is waterbestendig, oersterk, anti bacterieel, anti statisch en zeer gemakkelijk te plaatsen. Door de AC5 toplaag en gebruikersklasse 33 is deze vloer geschikt voor extreem zwaar woongebruik. Voor families met veel kinderen, huisdieren of gewoon voor iedereen die voor robuuste kwaliteit gaat, want we zijn allemaal wel eens onhandig toch?

 

Nieuwe watervaste laminaatsoort van Binyl Pro en sfeervolle laminaatvloeren van Douwes Dekker

Laminaat van Douwes Dekker

Douwes Dekker® biedt vier soorten laminaat. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken geschikt voor elk gewenste stijl: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. En goed om te weten: alle Douwes Dekker vloeren zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming.

Meer weten over de nieuwe watervaste laminaatsoort van Bionyl Pro en de sfeervolle laminaatvloeren van Douwes Dekker? Neem contact op met onze adviseur.

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395