Was 2019 ook goed voor u?

2019 was voor de Online Vloerenstudio een mooi jaar. En wij hopen daarmee ook voor u. We hebben namelijk naar u geluisterd en veel nieuwe concepten en producten aan onze dienstverlening toegevoegd om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Lamelparket in het assortiment

In 2019 konden klanten bij Online Vloerenstudio ook terecht voor lamelparket. Deze systeem parketvloer combineert de beste eigenschappen van een échte houten vloer en laminaat: nagenoeg echt hout, maar niet de werking van het hout. 

Waterbestendig laminaat

Net voor de zomer van 2019 voegden we waterbestendig laminaat aan ons assortiment toe. Met een speciale waterafstotende coating zijn deze laminaatvloeren geschikt voor vochtige ruimtes. Hierdoor is het mogelijk in het hele huis dezelfde vloer te leggen. Oók in die ruimtes waar dat voorheen niet zo vanzelfsprekend was. 

Quick Step Master Installer

In diezelfde zomerperiode mochten de vloerenleggers van Online Vloerenstudio zich ook Quick Step Master Installer noemen. Al sinds de oprichting werkt Online Vloerenstudio met het gerenommeerde merk Quick Step. Dit predikaat is een mooie bevestiging van de kwaliteit die Online Vloerenstudio nastreeft. 

All-in Quick-Step

Om het plaatje compleet te maken – en in navolging van het succes van All-in Laminaat – lanceerde Online Vloerenstudio in diezelfde zomer van 2019 het concept All-in Quick-Step. Met dit concept hebben klanten ruime keuze uit een breed assortiment tegen een scherpe all-in prijs voor een complete Quick-Step vloer. Naast laminaat van het gerenommeerde topmerk Quick-Step, zitten er plinten en een ondervloer bij de prijs inbegrepen. En voor wie dat wil, kan er ook gebruik worden gemaakt van de legservice

PVC vloeren

Alsof het nog niet genoeg was, luidde Online Vloerenstudio de herfst in met de introductie van PVC vloeren; eveneens van het merk Quick-Step. Met een PVC vloer halen klanten een zeer comfortabele en kwalitatief hoogwaardige vinyl vloer in huis. 

Plannen voor 2020

Ook in 2020 blijven we ons assortiment aanpassen. De wensen van klanten en trends in de markt zijn hierbij leidend. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten om de laatste ontwikkelingen te volgen.  

Wij hopen dat u net als wij terugkijken op een geslaagd 2019. De Online Vloerenstudio wenst u hele fijne feestdagen en het beste voor 2020!  

Photo by Crazy nana on Unsplash

 

Labels:,

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395